Mindfulness, Coaching og Psykomotorisk terapi

v. Sebastian Heiberg Møller

Priser for Coaching

Introduktions samtale:

Der udbydes en muligheden for en introduktionssamtale. Dette er en uforpligtende samtale beregnet på at få afklaret om kemien mellem klient og coach passer sammen, samt afklaring af eventuel problematik som er aktuel for klienten, for på forhånd at kunne sikre rammerne for det mest optimale forløb. Derved sikres også at formaliteter og introduktion er overstået ved første egentlige coaching samtalen, således at det kvalitetsmæssige udbytte fra første reelle coaching samtale har de bedst mulige betingelser.

En introduktionssamtale vil tidsmæssigt svare til en coaching sessions varighed (ca. 50 min). Herefter er det optil klienten om samarbejdet fortsat ønskes.

Pris for introduktionssamtale                                         200 kr.

Såfremt klienten ønsker at fortsætte samarbejdet efter introduktionssamtalen vil prisen for intruduktionssamtalen blive fratrukket coaching forløbs prisen.

Coaching forløb

Antal sessioner Samlet pris (inkl. moms)
4 3600 kr.
7 6000 kr.
10 8200 kr.
15 12.000 kr.

 

Vi tilbyder desuden 10% rabat til studerende mod forevisning af gyldigt studiekort ved første samtale.

 

Priser betingelser og aflysning:

Tid pr. session

Der er pr. session som udgangspunkt afsat ca. 50 minutter pr. klient. Nogle klienter er dog interesserede i mere tid til at gå mere i dybden ved den enkelte session. Dette ønske imødekommes gerne, såfremt der ved bestilling af tid gøres opmærksom på dette så vi kan indrette kalenderen herefter.

Det vil i såfald være muligt at lave 1½ session (ca. 1 time og 15 min eller helt op til to sessioner (ca. 1 time og 40 min). 

Afbud

Afbud/flytning af en aftale bedes meddelt/aftales senest 24 timer før.

Ved afbød mere end 24 timer forud, opkræves der hverken betaling eller en session fra forløbet.

Ved afbud mindre end 24 timer forud for en session, betales det fulde beløb i form af fratrækkelse af en session fra forløbet.

Udeblivelse

Ved udeblivelse betales det fulde beløb for sessionen i form af fratrækkelse af en session fra forløbet.

Betaling

Betaling for introduktionssamtale skal ske mellem at tidspunkt for introduktionssamtale aftales og afholdelse af denne, dog senest dagen før. Såfremt det ikke er sket aflyses samtalen.

Betaling af forløb skal betaling af det fulde forløb ske inden forløbets opstart. Det vil dog være muligt at indgå en aftale om ratebetaling ved forløb af mere end 10 sessioner.
Medlem af:


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk