Mindfulness, Coaching og Psykomotorik

Til Stede

Kontorlivet er ensbetydende med at sidder ned. Få undslipper de spændingshovedpiner, rygproblemer, skulderspændinger og migræner, som en hverdag fyldt med mails, telefonsamtaler, transport, møder og stillesiddende arbejde ofte medfører. Ferierne bruges på at have ondt og være udmattet, ovenpå de lange hverdage. Det kan føles som hele dage brugt i forskellige stole, hvor man før i tiden var tvunget til at bevæge sig. 

Medarbejderes ressourcer er bundet op på deres velbefindende, men bliver langsomt nedbrudt, når kulturen er, at alt ondt kan gås væk. Det resulterer i mennesker der i perioder har ondt, og er forhindret i at yde det som er normalen. At tage hånd om disse problemstillinger langsigtet, er både at skabe klarhed over hvad der egentlig er årsagen, samt måder at kunne håndtere det på uden piller. Dette kræver kvalificeret vejledning og ikke personlige anekdoter, som hurtigt kan gøre ondt meget værre.


Psykomotorik handler om sammenhængen mellem kroppen og psyken. Forståelsen af at problemer med kroppen kan ende med at påvirke menneskers mentale helbred og omvendt, og at det er det hele menneske der skal tages hånd om når man hjælper dem. Det er vores erfaring, at ofte er det de mindste ting der skal rettes op på i menneskers liv for at højne deres livskvalitet og i særdeleshed arbejdsglæde. Vi kombinerer flere elementer for at skabe overskud i menneskers liv. Dette kan først rigtig ske, når man har et indblik i hvorfor øvelser virker og hvorfor det er relevant, for at understøtte mesterringen, skulle problemerne eller lignende opstå igen, hvilket ikke er umuligt i moderne kontormiljøer hvor møbler bliver delt og indstillinger hyppigt ændret.

Som arbejdsgiver er dette en foræring til ens medarbejder som kun kan komme positivt tilbage. Udover den tydelige ændring i medarbejdernes fysiske helbred og velbefindende, har det også stor signalværdi for omverdenen, fordi smerter er noget som alle mennesker kan forholde sig til.


Vi tilbyder:

Alle klienter får som udgangspunkt besøg af uddannet P. Ba i psykomotorik, for at få afklaret behovet, samt mulighederne for at kunne imødekomme behovet.

  • Ekspertise da alle vores psykomotorikere er uddannet 

  • Mulighed for individuelle sessioner og korrektioner

  • Mulighed for ergonomisk vejledning korrigering

  • Mulighed for behandling på briks såfremt ønsker er tilstedeværende fra klientens side.

  • Professionel vejledning og støtte til alle ansatte i virksomheden uanset arbejdsopgave, forhold og kropsbelastninger. 

  • Professionel vejledning der sørger for at henvise til anden relevant ekspert, når det er relevant.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk