Mindfulness, Coaching og Psykomotorik

Til Stede

FOF

Sebastian Heiberg Møller underviser følgende mindfulness hold der igennem FOF Foråret 2020

Vær opmærksom på at holdene udbydes på forskellige adresser.

Alt praktisk omkring betaling og pladsbooking på FOF hold, bedes kontakte FOF.

Læs evt. mere om de enkelte hold nedenfor, skulle du have spørgsmål til indholdet kan jeg kontaktes på mail: Kontakt@til-stede.dkStresshåndtering med mindfulness

Et kursus for dig der ønsker øget nærvær og højere livskvalitet ved at minimere stress og bekymringer. 

Gennem nyttige, korte opmærksomhedsøvelser vil du blive bedre til at vælge en hensigtsmæssig respons på ubehagelige tanker og følelser. Du vil nemmere kunne træffe vanskelige beslutninger, og du vil opleve en større harmoni og stabilitet i krop og sind. Midlet er grundlæggende mindfulness-øvelser og meditationer.

 

Adgang til Materiale fra kurset klik her


Mindfulness fra selvkritik til selvværd

Et helt grundlæggende element i al mindfulness er at møde sig selv med ubetinget venlighed. Vi vil lægge vægten på netop dette aspekt i meditationsøvelserne. Perfektionisme, trang til kontrol og urealistiske krav til dig selv vil være temaer, der tages op. Gennem øget viden om sindets negative overbevisninger kan du lære efterhånden at overskue og kontrollere dine tankemønstre, så du får det bedre.

Adgang til Materiale fra kurset klik her (Start Jan 2020)

 


Mindfulness for særligt sensitive

Nogle mennesker har et ekstraordinært fintfølende nervesystem. De tager flere stemnings- og sanseindtryk ind end flertallet. De er mere nærværende og i tættere kontakt med andre, men de kan også hurtigt blive overvældede, udmattede og stressede. Som særligt sensitiv er det vigtigt, at du kan afbalancere alle dagens indtryk. 

På kurset vil du blive præsenteret for en neuropsykologisk forståelse af symptomerne og få konkrete værktøjer til at afbalancere nervesystemet. Den praktiske del af undervisningen vil tage udgangspunkt i mindfulness-øvelser, som du med fordel kan træne mellem undervisningsgangene.

Adgang til Materiale fra kurset klik her


Mindfulness for seniorer 60+

Kan man forandre sin fysiske tilstand ved at træne sin opmærksomhed? Kan meditationsteknikker ændre på migræne, forhøjet blodtryk, smerter, stress eller søvnproblemer? Kan det virkelig være så enkelt? 

Du vil kunne lære teknikker, som anvendes på bl.a. amerikanske hospitaler til at håndtere fysiske symptomer, og som du på egen hånd kan træne videre derhjemme. Kurset er en introduktion, en tilgang til livet – ikke en mirakelkur. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage ud over åbenhed og nysgerrighed.

 

Adgang til Materiale fra kurset klik her
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk