Mindfulness, Coaching og Psykomotorik

Til Stede

De ”nye” livsstilsbetingede folkesygdomme stress, angst og depression har bidt sig fast. Stressniveauet har aldrig været højere og er fortsat stigende, i en grad så halvdelen af danske ledere også selv lider af alvorlige stresssymptomer. Mange oplever en mangel på menneskelig trivsel og at meningsfyldtheden halter.  Det ligner udefra et problem med at koble af og få styr på sin work-life balance. Selv hvis man som leder ikke oplever at ens ansatte virker til at have disse problemer, kan det alligevel være at mistrivsel i arbejdsrelationerne, langtidssygemeldinger, hård intern stemning og atmosfære i virksomheden lyder bekendt.

Derfor giver det for mange ledere mening at investere i medarbejdernes helbred og trivsel, hvor det mentale velbefindende ses som en ressource, ligesom penge, bilen eller koppen med kaffe. For at hovedet trives har det brug for at blive fodret med andet og mere end overfladiske medarbejdergoder. Det har brug plads og en bevidst pause til at kunne oplade. Det er der effektive muligheder for, hvis man prioriterer at kultiverer et tiltag som mindfulness i tide. Når medarbejderen først er brændt ud, så er den chance forbipasseret.


Forståelse for og implementering af mindfulness kan være svært for den enkelte medarbejder at opnå når man samtidig skal jonglere hverdagens udfordringer og prøve på at holde styr på work-life balance.

Samtidig ønsker flere virksomheder fleksible og omstillingsparate medarbejdere. Dette styrker mindfulness og bidrager også med mere overskud til fritænkning og selvstændigt initiativ, samtidig med at det modvirker den fastbrændthed som mange forbinder arbejde med. 

Vi kan hjælpe, både den enkelte med at finde ud af hvilken indstilling man har, og være med til at skabe et mindset i virksomheden, som er rummeligt og forståeligt, og som udviser respekt for den enkelte, og samtidig også omfavner virksomhedens værdier, og som hjælper til der bliver skabt sammenhold og stolthed på arbejdspladsen.

Vores instruktør er uddannet mindfulnessinstruktør gennem danske psykomotoriske terapeuter, og har, udover en forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, også erfaring i at hjælpe mennesker med at få indsigt og forståelse for mindfulness, samt videreformidling af værktøjer til at få mindfulness tanken implementeret i dagligdagen.


  • Individuelle samtaler
  • Gruppe samtaler
  • Foredrag
  • Workshop/Temadage
  • Online medidationer
  • Online Materiale

Vi sammensætter et skræddersyet forløb som passer til den individuelle klient.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk